Veelgestelde vragen

Wat zijn de instellingen voor UPC e-mail?

U kunt e-mail van UPC gebruiken via een e-mailprogramma op uw computer, tablet of smartphone. Daarvoor moet uw e-mailprogramma op de juiste manier ingesteld zijn. Het is mogelijk om stap voor stap de instellingen door te nemen via E-mailaccount instellen. Hieronder ziet u welke instellingen u daarvoor nodig heeft.

Gebruikt u een e-mailadres dat eindigt op @upcmail.nl, dan heeft u de volgende instellingen nodig:

POP pop3.upcmail.nl
SMTP smtp.upcmail.nl
E-mailadres gebruiker@upcmail.nl
Gebruikersnaam gebruiker@upcmail.nl
Wachtwoord Het wachtwoord vindt u op uw UPC-overeenkomst
Serverpoort uitgaande e-mail 25

Let op
: vervang 'gebruiker' door uw eigen gebruikersnaam.

Gebruikt u een e-mailadres dat eindigt op @chello.nl, dan heeft u de volgende instellingen nodig:

POP pop3.upcmail.nl
SMTP smtp.upcmail.nl
E-mailadres gebruiker@chello.nl
Gebruikersnaam gebruiker@chello.nl
Wachtwoord Het wachtwoord vindt u op uw UPC-overeenkomst
Serverpoort uitgaande e-mail 25

Overige instellingen zijn niet van toepassing voor e-mail via UPC.

Bijgewerkt 13/11/2013 04:30 AM