Veelgestelde vragen

Hoe stel ik mijn wifi in?

Als uw computer of tablet beschikt over wifi dan heeft het apparaat standaard software voor het instellen van wifi. Beschikt uw apparaat niet over wifi, dan moet u gebruik maken van het UPC USB-modem om verbinding te maken met het internet.

Wifi-verbinding instellen op de software
Uw wifi-verbinding wordt automatisch herkend als u de software heeft geïnstalleerd. U kunt hierna de wifiverbinding als voorkeursnetwerk installeren.

Beveiligde wifi-verbinding
Als u uw wifi-verbinding heeft beveiligd, moet u de veiligheidssleutel invoeren op het moment dat u verbinding wilt maken. Als de verbinding slaagt en u heeft wifi als voorkeursnetwerk ingesteld, dan zal de software deze altijd herkennen als prioriteitsnetwerk om verbinding te maken met het internet.

Bijgewerkt 23/12/2011 02:14 AM